Programma Vergaderuitje

Haal meer uit je vergader momenten

Bakkie Fietsen

 

VergaderenVergader arrangement

Voor groepen van 10 tot 30 personen

Staat er binnenkort een vergadering of brainstormsessie op de planning? Wil je relaties uitnodigen voor een presentatie of andere bedrijven voor een groot evenement? Wij bieden op diverse locaties een vergader arrangement op maat. Bepaal welke sfeer en omgeving je belangrijk vindt. Of kies voor een locatie met een bijzondere activiteit om je vergadering een break te geven.

Locatie

Boerderij Dichtbij biedt voor zakelijke bijeenkomsten de ideale omgeving. De boerderij beschikt  over een sfeervolle vergaderruimte.  Deze is voorzien van een vaste beamer met scherm, Wi-Fi, airco, tv met internet en een flipoverstandaard. De sporthal kan omgetoverd voor een evenementen of presentatie voor grote groepen. Bij een meerdaagse sessie of bezoekers met lange reistijden bieden we zelfs de mogelijkheid tot overnachten.

Sportcomplex Quintus beschikt over een moderne ruimte met veel daglicht. Het complex is voorzien van voldoende parkeerplek en faciliteiten. Er is een vaste beamer met scherm, WiFi en tv. Beide sporthallen kunnen worden omgebouwd voor evenementen of presentaties voor grote groepen.

Westlands museum is een inspirerende locatie voor bijeenkomsten en vergaderingen. Ook deze locatie heeft alle faciliteiten zoals beamer met scherm, WiFi en flip-over. Een schitterende break is natuurlijk een rondleiding in het museum en de historische tuin.

 

Wat kan Beleef Kwintsheul voor je betekenen?

Beleef Kwintsheul zorgt met inspirerende en energieke omgeving voor de juiste sfeer bij de vergadering of evenement. De locatie biedt zoveel mogelijkheden. Bij mooi weer vergaderen op het terras of onder de hooiberg of in een Westlandse schuit? Of heb je zelf een fantastisch idee, wij regelen het voor je. De sporthal kan volledig gerestyled worden. Ideaal voor een presentatie of evenement voor grotere groepen.

Voor de innerlijke mens regelen we de volledige catering. Je kan denken aan drankjes en lunch in de vorm van broodjes of buffet. Maar we regelen ook diner, hapjes of een geheel verzorgde BBQ. Kortom, een dag weg van kantoor om terug te keren met creatieve plannen en doelstellingen. En de energie om deze ook effectief uit te voeren.

Meerdaagse sessie of bezoekers met lange reistijden? We bieden zelfs de mogelijkheid tot overnachten op Boerderij Dichtbij. Boeken of offerte aanvragen? Bel of mail voor meer informatie en we gaan voor je aan de slag.

 

Activiteiten vergaderen

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?