Programma Teamuitje

 Het leukste uitje voor je team

Welke activiteit wil jij doen?

 

TeamuitjeTeamuitje

Collega's, sporters en teamgenoten 4 tot 20 personen

Een teamuitje hoeft niet duur te zijn voor groots resultaat. Het geheim van een succesvol uitje is dat collega’s of teamgenoten samen actief bezig zijn, waardoor zij beter op elkaar raken ingespeeld. Het helpt je teamleden om met elkaar te ontspannen en te genieten.

Regelmatig beperkt een uitje zich tot een etentje. Tijdens zo’n diner gaat het gesprek in de regel verder waar het op kantoor of de sportvelden is gestopt. Natuurlijk kan je het nuttige met het aangename verenigen. Zo’n teamuitje of bedrijfsuitje kan uitstekend gebruikt worden als teambuilding. Daarmee leren collega’s en teamgenoten elkaar beter kennen en zorg je voor een betere sfeer. Tevreden collega’s en teamgenoten hebben tenslotte een hogere productiviteit en gaan uiteindelijk voor elkaar door het vuur.

 

Wat kan Beleef Kwintsheul voor jou betekenen?

Het beproeven en versterken van het doorzettingsvermogen, de collegialiteit en de creativiteit van een team is niet aan een plaats of aan een budget gebonden. Bij ons vind je verschillende activiteiten voor een voordelig uitje. Het leuke van een goedkoop uitje is dat je het veel vaker kunt doen dan een exclusief en duur uitje. Juist in de herhaling van het uitje schuilt de kracht. Elkaars kracht ontdekken bij verschillende activiteiten is heel goed mogelijk met een actief teamuitje van Beleef Kwintsheul.

Of u nu op zoek bent naar een actief personeelsuitje, een creatief teamuitje of een origineel bedrijfsuitje, wij hebben ze in alle soorten en maten. Wil je weten wat we voor jouw kunnen betekenen? Dan nodigen we je graag uit voor een heerlijke kop koffie om het perfecte uitje samen te stellen. Bel of mail voor meer informatie en we gaan voor je aan de slag.

 

Activiteiten teamuitje

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?