programma Bedrijfsuitje

Het leukste uitje voor het hele bedrijf

Bedrijfsuitje voor de hele zaak

 

 

Bedrijfsuitje voor grote groepen

 

BedrijfsuitjeBedrijfsuitje 

Groepen van 10 tot 1000 personen

 

Een van de hoogtepunten is het jaarlijkse bedrijfsuitje voor alle personeelsleden. Voor de organisatoren een flinke puzzelen voor wat betreft de mogelijkheden en het beschikbare budget. Elk jaar hetzelfde gaat vervelen en de borrel met aangeschoten collega´s werkt ook niet inspirerend. Het gesprek bij de koffieautomaat gaat de dag erna alleen nog over een gênant moment. Het roer moet om.

 

 

 

Bedrijfsuitjes kunnen ook leuk zijn voor elke collega

Activiteiten bedrijfsuitje

 

Wat kan Beleef Kwintsheul voor je betekenen?

We bieden je de mogelijkheid het bedrijfsuitje persoonlijker te maken. Kies zelf of laat je personeel uit enkele activiteiten kiezen. Hierdoor groeit de voorpret en de activiteit wordt beter gewaardeerd. Onderlinge gesprekken gaan over het uitje en niet over het werk en de kans van slagen van dit uitje stijgt enorm. Hoe gaat dit in z'n werk? We bespreken met jou gezamenlijk en individuele activiteiten. Je geeft het personeel de keuze uit enkele individuele onderdelen. Beide onderdelen worden in een programma samengevoegd en resulteert in een groepsuitje op maat.

Wil je weten wat we voor jouw kunnen betekenen? Dan nodigen we je graag uit voor een heerlijke kop koffie. Bel of mail voor meer informatie en wij gaan voor je aan de slag.

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?