Programma

Voor elke groep een geschikt programma

Activiteiten voor de leukste personeelsuitjes
Samen doen waar jij zin in hebt
Bedrijfsevenement

 

Wij regelen het voor jou

Bedrijfsuitjes regelen kost tijd. Jullie zijn als ondernemers, managers en assistentes vaak uren bezig met zoeken. Vergelijken van prijzen en programma’s en checken of dit aansluit bij de groep. Onze service start bij de bron. Bij jou. Want samen met jou komen we tot de mooiste ideeën. Waarna wij de volledige organisatie op ons nemen. En wij jou en je collega's de belangrijke taak geven en dat is genieten.

 

Programma op maat

Om een goed programma samen te stellen is de groepssamenstelling van het bedrijf belangrijk. Welke leeftijden hebben de deelnemers, wat is de verdeling man en vrouw en natuurlijk wat voor type medewerkers zijn het? Maar wij zijn ook benieuwd wat de wensen zijn en welk doel er is. Op deze pagina helpen we je graag verder bij het vinden van een leuk aanbod. Kies en klik op het icoontje welke past bij de groepssamenstelling.

We wensen je veel inspiratie en plezier bij het kiezen van activiteiten. Wij staan in de startblokken om voor jouw bedrijf aan de slag te mogen.

2SUR5 activiteiten
Over ons legt uit welke onderdelen bij Beleef Kwintsheul horen

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Groepsuitje

Groepsuitje

Familiedag

Familiedag

Vergaderuitje

Vergaderuitje

Teambuilding

Teambuilding

Vriendenuitje

Vriendenuitje

Teamuitje

Teamuitje

Personeelsuitje

Personeelsuitje

Vrijgezellendag

Vrijgezellendag

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?