Programma Familiedag

Het leukste uitje voor de hele familie

Familiedag
Familiedag

 

Familie uitjesBeleef een geslaagde familiedag

Gezinnen en families van 3 tot 50 personen

 

Een familiedag moet leuk zijn voor jong én oud. Dus gaan we op zoek naar een gevarieerd programma en een mooie locatie waar we met z’n allen een activiteit kunnen kiezen. Organiseer dit jaar een origineel familie uitje of zelfs een familieweekend met de activiteiten van Beleef Kwintsheul.

 

Wat kan Beleef Kwintsheul voor je betekenen?

Iedereen krijgt op deze dag de ruimte.Actieve ouders stappen in de kano, opa vertelt de jaarlijks terugkerende anekdote, tante Ans legt de sjoel techniek uit aan de tieners en de kinderen vermaken zich prima op de trampoline. Wat dacht je van een gemoedelijke tocht op een Westlandse schuit door de polder? Sluiten we de dag af met een heerlijke BBQ op het terras en proosten op weer een gezellige dag met de hele familie.

Wij horen graag waar we de hele familie een plezier mee kunnen doen. Dan zorgen wij voor een dag waar nog lang over na gepraat wordt. Dit geeft energie en jullie kijken al weer uit naar het volgende familie uitje. Voor meer info vraag een offerte aan en wij gaan voor je aan de slag.

 

Activiteiten familiedag

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?