Programma Groepsuitje

 Het leukste uitje voor elke groep

Virto rijden met het hele bedrijf
De mooiste activiteiten tijdens het jaarlijkse personeelsuitje

GroepsuitjeGroepsuitjes op maat

Groepen van 4 tot 30 personen

 

Ga je op stap met je buren. Zoek je een uitje voor je sport team. Wil je gezellige activiteiten plannen voor de hobby club. Voor elke groep is er een geschikte activiteit te vinden. Plezier, ontspanning, gezelligheid en lekker eten en drinken staan centraal in een groepsuitje van Beleef Kwintsheul.
Het maakt niet uit of je op zoek bent naar het perfecte uitje voor je voetbalelftal of handbalteam of dat je erop uit wil met vrienden, buren of familie. Wij willen je met ons aanbod wat leuks laten beleven. Grijp deze kans aan om de groep op een andere manier te leren kennen.

 

Wat kan Beleef Kwintsheul jouw groepsuitje bieden?

Een volledig georganiseerd uitje naar jouw wens. Geef aan met welk doel en gezelschap je komt en wij doen je een voorstel op maat. Laat  je inspireren door het aanbod op onze website. Je vindt er tips en ideeën, van creatieve tot sportieve activiteiten, voor een origineel groepsuitje. Je vindt altijd wel iets dat bij jullie groep past. We organiseren samen met jou een uitje om nooit te vergeten.

Wil je weten wat we voor jouw kunnen betekenen? Dan nodigen we je graag uit voor een heerlijke kop koffie. Bel of mail voor meer informatie en wij gaan voor je aan de slag.

 

Activiteiten 4 - 30 personen

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?