Programma Personeelsuitje

Het leukste uitje met je collega's

Activiteiten voor de leukste personeelsuitjes
De mooiste activiteiten tijdens het jaarlijkse personeelsuitje
Bedrijfsuitje voor grote groepen

 

PersoneelsuitjePersoneelsuitje

Teams, afdelingen of bedrijfsonderdelen van 10 tot 50 personen

 

Ben je management assistent of lid van de personeelsvereniging en gevraagd dit jaar iets origineels te verzinnen? Zie door de Google-bomen het bos niet meer? Kijk rond op onze site of bel ons direct. Of je nu op zoek bent naar een actief personeelsuitje, creatief teamuitje of origineel bedrijfsuitje. Wij hebben ze in alle soorten en maten! En wij zorgen dat jij alle credits krijgt voor de geweldig georganiseerde dag. 

 

Wat kan Beleef Kwintsheul voor jouw betekenen?

Bij Beleef Kwintsheul gaan we een stap verder. Wij bieden je de mogelijkheid het personeelsuitje persoonlijker te maken. Kies zelf of laat je personeel uit enkele activiteiten kiezen. Hierdoor groeit de voorpret, de activiteit wordt beter gewaardeerd, onderlinge gesprekken gaan over het uitje en niet over het werk en de kans van slagen van dit personeelsuitje stijgt enorm. Het regelmatig organiseren van een uitje leidt tot een positieve sfeer op de werkvloer. Het is een goede manier om de werkstress even te ontvluchten en je collega´s op een andere manier te leren kennen.

Wil je weten wat we voor jouw kunnen betekenen? Dan nodigen we je graag uit voor een heerlijke kop koffie. Bel of mail voor meer informatie en wij gaan voor je aan de slag.

 

Activiteiten personeelsuitje

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?