Programma Vrijgezellendag

 Het wordt een vrijgezellige dag

Activiteiten voor de leukste personeelsuitjes

 

VrijgezellendagVrijgezellendag

Groepen van 4 tot 30 personen

Ben jij aangewezen als ceremoniemeester of gaat jouw beste vriend trouwen? Heb je al wat gevonden? Het valt zeker niet mee iets origineels te vinden voor de organisatie van de vrijgezellendag. Laat ons je alvast op weg helpen. Vrijgezellendagen zijn er in alle soorten en maten. De één wil een (vrij)gezellig dagje uit met een leuke workshop, de ander wil verkleed op pad met alle toetsers en bellen. Er zijn er zelfs die een compleet vrijgezellenfeest met live muziek willen.

 

Wat heeft Beleef Kwintsheul je te bieden?

Voor de dames die een rustige vrijgezellen dag willen, kunnen bij ons bloemschikken, high tea of een gezellige kookworkshop boeken. Zoek je iets meer uitdaging dan stap je op de Virto of duik je in een kano. Maar wil je de bruid of bruidegom eens lekker te kijk zetten of zelfs terugpakken voor wat er op jouw vrijgezellen dag is gebeurd, dan mag die zich bewijzen tussen de schapen als een echte hoeder of hangen we het ‘slachtoffer’ verkleed en wel ondersteboven in het hoogte parcours.

Natuurlijk is een vrijgezellenfeest traditioneel een aangelegenheid voor alleen dames of heren. De aanstaande bruid en bruidegom gaan nog een keer los van elkaar op stap. We kunnen de dames en heren groep aan het eind van de dag ook bij elkaar brengen en de strijd aangaan in een gezellige pubquiz. Hebben we je al aan het denken gezet? Van een creatieve tot actieve invulling van de vrijgezellen dag, er is keus genoeg. Laat je inspireren door ons aanbod en kom voor een invulling op maat bij ons aan tafel. Voor meer info vraag een offerte aan.

Nieuwsgierig geworden? Dan nodigen we je graag uit voor een heerlijke kop koffie. Bel of mail voor meer informatie en we gaan voor je aan de slag.

 

Activiteiten vrijgezellendag

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?