Activiteiten Zakelijk

Zakelijk

Staat er binnenkort een vergaderen of brainstormsessie op de planning? Wil je relaties uitnodigen voor een presentatie of bedrijven voor een groot zakelijk evenement? Wij bieden op een unieke locatie een vergaderuitje op maat.

Onze locatie Boerderij Dichtbij biedt voor zakelijke bijeenkomsten de ideale omgeving. De boerderij beschikt over een sfeervolle vergaderruimte. Deze is voorzien van een vaste beamer met scherm. Daarnaast is er Wi-Fi, airco, tv met internet en een flipover standaard. Hier kan ongedwongen worden vergaderd in een landelijke omgeving midden in de randstad.

 

Wat kunnen we zakelijk voor je betekenen?

Beleef Kwintsheul zorgt met inspirerende en energieke omgeving voor de juiste sfeer bij de vergadering of evenement. De locatie biedt zoveel mogelijkheden. Bij mooi weer vergaderen op het terras of onder de hooiberg of in een Westlandse schuit? Of heb je zelf een fantastisch idee, wij regelen het voor je. De sporthal kan volledig gerestyled worden. Ideaal voor een presentatie of evenement voor grotere groepen.

Voor de innerlijke mens regelen we de volledige catering. Je kan denken aan drankjes en lunch in de vorm van broodjes of buffet. Maar we regelen ook diner, hapjes of een geheel verzorgde BBQ. Kortom, een dag weg van kantoor om terug te keren met creatieve plannen en doelstellingen. En de energie om deze ook effectief uit te voeren.

Meerdaagse sessie of bezoekers met lange reistijden? We bieden de mogelijkheid tot overnachten op Boerderij Dichtbij.

Boeken of offerte aanvragen? Bel of mail voor meer informatie of een afspraak 06 33101257 info@beleefkwintsheul.nl

 

 

Eten & drinken