Sportcomplex Quintus

Sport programma op Quintus
Beneliga heren handbal

Sportcomplex Quintus

Ruime locatie waar zowel binnen als buiten verschillende activiteiten, sporten en evenementen georganiseerd worden. Het sportcomplex beschikt over 2 sporthallen met kleedkamers en alle faciliteiten. Gras en kunstgras voetbalvelden. Tennisbanen en overdekte jeu de boules banen. Vergaderruimtes met alle faciliteiten. Goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid.

 

Wat kan Quintus voor je betekenen?

Het complex is uitermate geschikt voor een sportdag of zeskamp. Maar ook voor evenementen en feesten voor grote groepen tot 1000 personen. Een combinatie hiervan kan natuurlijk ook. Een sportieve middag afsluiten met een barbecue en complete band. Voor sportliefhebbers 'langs de lijn' bieden we een arrangement topsport kijken aan. Het leukste arrangement vinden wij 'eerst doen, dan kijken'. Een handbal clinic, buffet en daarna wedstrijd op topniveau kijken.

Zit er al iets tussen wat je leuk vindt? We gaan graag met je om de tafel om een perfect passend programma voor jou en je collega's samen te stellen. Voor meer informatie over deze locatie, vraag een offerte aan of maak een afspraak 06 33101257 info@beleefkwintsheul.nl

Locatie sportcomplex Quintus
Locatie sportcomplex Quintus

Activiteiten bij sportcomplex Quintus