Programma Teambuilding

Maak van je groep weer een team

Winnaars van de Vet Heuls Quiz

 

TeambuildingTeambuilding

Teams van 4 tot 20 personen

Heeft je team aan sturing, verandering of stimulans nodig? Kies dan voor een uitje met een andere invulling. Teambuilding is een verzamelnaam voor een reeks groepsactiviteiten. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking binnen een groep te verbeteren. Aspecten als leiderschap, samenwerking en communicatie komen naar voren.

Communicatieproblemen of knelpunten in de samenwerking kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij een fusie of reorganisatie. Hierbij worden medewerkers van de ene op andere dag geconfronteerd met nieuwe collega’s. Dit kan lastig zijn.

 

Wat kan Beleef Kwinstheul jouw team bieden?

Een groep mensen bij elkaar hoeft nog niet per definitie een team te zijn. Vooraf dient een doel vastgesteld te worden. Trainingen waarbij teambuilding wordt toegepast, brengen knelpunten aan de kaart. Geven middelen het op te lossen. Liggen de knelpunten bij sociale binding, vertrouwen? Of ligt de focus meer bij het creëren van groepsdynamiek en efficiëntie. Er worden heldere communicatie-doelstellingen gemaakt. Geef met een teambuildingsuitje betekenis aan je team.

Wil je weten wat we voor jouw kunnen betekenen? Dan nodigen we je graag uit voor een heerlijke kop koffie om het doel van jullie uitje te bespreken. Bel of mail voor meer informatie en we gaan voor je aan de slag.

 

Activiteiten teambuilding

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?