Activiteiten Kan dat ook?

Kan dat ook?

Staat jouw idee voor een origineel uitje er niet bij of wil je je collega’s dit jaar echt verrassen? Dan ben je in de categorie ‘Kan dat ook?’ aan het juiste adres.

Ooit weleens voor een kudde schapen gestaan? Na deze activiteit weet je wat je te doen staat. Topsport zonder jezelf in het zweet te werken? Dat kan bij ons door het bijwonen van een handbalwedstrijd op het hoogste niveau van Nederland. Naast onze eigen onderdelen zijn er ook bijzondere activiteiten bij andere ondernemers mogelijk.

Nieuwsgierig geworden? Voor het echte maatwerk gaan we graag met je in gesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie. Laat je gegevens achter via ons contactformulier

 

Fat bikeFatbike

Op een fiets met enorm dikke banden een route afleggen of over het strand

Ken je het strand alleen van 's zomers loungen en 's winters uitwaaien? Stap op een van onze fietsen voor een fascinerende two wheel drive. Urban Escape organiseert unieke clinics waarbij plezier voorop staat. Daarom is zo'n clinic ook leuk als je toevallig géén Niki Terpstra of Marianne Vos heet. Het is een geweldige ervaring, met de fiets over het strand: middenin de natuur, langs de vloedlijn, met de zeelucht in je neus. In elk jaargetij is het strand even aantrekkelijk. En moet je dat uitzicht eens zien: duinen en zee zover als je kunt kijken.

Brandweer survivalBrandweer survival

Op locatie als echt brandweer mannen en vrouwen een brandweer programma volgen

Bij BrandweerSurvival smeed je binnen één middag een hecht team door samen een duidelijk probleem op te lossen. In je eentje een brand blussen, dat kan natuurlijk niet. Alleen door goede samenwerking en een goede verdeling van teamrollen kun je het vuur succesvol bestrijden. Samenwerking: jij en de brandweer, met loeiende sirenes in de brandweerauto. Educatief en ook leerzaam. In de startblokken: met een heavy brandweerpak aan, uitrukken en uitrollen die slang.

LoonaticLoonatic

Technische workshops voor je eigen race fiets of mountainbike

Jouw favoriete sport combineren met kennis van je fiets? Er zijn diverse mogelijkheden tot het volgen van technische workshop, zoals pech en weer onderweg, onderhoud Race/MTB, spaak monteren/wiel richten en tandwielen. Mountainbike of wielrennen als bedrijfsuitje of groepsactiviteit. Wie voldoende beweegt voelt zich prettiger, heeft een betere gezondheid, doet minder vaak een beroep op de gezondheidszorg en heeft een lager arbeidsverzuim. Wie dat ook nog eens buiten in een groene omgeving doet, versterkt dat effect.’  Je hoeft geen eigen fiets of mountainbike te hebben, mag wel.

Silent discoSilent disco

Origineel entertainment tijdens een evenement of personeelsfeest

Organiseer je een groot personeels feest of evenement? Of zoek je nog een originele manier je feest speciaal te maken? Boek een Silent Disco. Laat het publiek kiezen naar welke DJ ze luisteren en verras omstanders   met een uitbundig publiek die afwisselend in een andere maat dansen.

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?