Boerderij Dichtbij

Locatie Boerderij Dichtbij

Dichtbij en toch zo landelijk

Op Boerderij Dichtbij is alles mogelijk en is er geen moment op je te vervelen.

Je zal je verbazen over de mogelijkheden. Voel je direct thuis en geniet van ieder moment. Boerderij Dichtbij biedt een breed assortiment aan buiten- en binnensportfaciliteiten, een relax/saunaruimte en een vergaderruimte. De accommodatie biedt ruimte voor overnachting tot 74 personen en mogelijkheden voor het geven van een feest of bijeenkomst.

Kortom, bij Boerderij Dichtbij vindt u alles dichtbij.

 

 

Sport- en evenementenhal

Activiteiten bij Boerderij Dichtbij

 

Bedrijfsuitje voor grote groepen
Zeskamp als onderdeel van je bedrijfsuitje

Van uitje tot vergadering

Brainstormen over zware kwesties? Werken aan teambuilding? Het beleid een boost geven? Of gewoon een gezellig uitje met collega’s of zakenrelaties? Dan is Boerderij Dichtbij de perfecte locatie.

Boerderij Dichtbij heeft een breed assortiment aan binnen- en buiten sportfaciliteiten. Er is een relax- en sauna ruimte. Een vergaderruimte met alle faciliteiten. Ruimte voor het geven van een bijeenkomst of feest voor 15 tot 190 personen. Vergaderen in de buitenlucht kan op de binnenplaats of onder de hooiberg. Weleens aan wandelend vergaderen gedacht? Onderbreek de serieuze uurtjes met activiteiten in de buitenlucht. Op het terrein zijn velen activiteiten mogelijk, van Jeu de boules tot hoogte parcours.

 

Voor jou?

Wat is je doel en met hoeveel personen wil je Boerderij Dichtbij bezoeken? Als je een inspirerende plek voor een vergadering zoekt zit je goed. Voor activiteiten in sport en spel ben je ook aan het juiste adres. Voor elk doel stellen we het juiste programma samen. Het ontbreekt je werkelijk aan niets op deze locatie. Je kan zelfs overnachten op deze locatie. Het bestaat uit vier landelijk en huiselijk ingerichte accommodaties. Deze bieden plaats aan 9 tot 74 personen. Ze kunnen zowel los als gecombineerd afgehuurd worden.