Activiteiten Vervoer

Vervoer

We regelen graag voor jou en je collega's het vervoer naar het bedrijfsuitje en terug naar de zaak. Maar vervoer is er niet alleen om je van A naar B te verplaatsen. Je kan ook kiezen voor een speciaal vervoersmiddel als activiteit tijdens de dag. Zo kom je op een leuke manier van lokatie naar activiteit en andersom.

We verzamelen bijvoorbeeld op een lokatie waar jullie een sportieve activiteit gepland hebben. Met de elektrische Virto rijden we naar de historische druivenkwekerij voor een rondleiding. Of via het water verbinden we midgetgolfen met een heerlijk diner. Via de weg onderbreken we een Bakkie Fietsen tour voor een pub quiz. Alles is mogelijk.

Wij denken graag mee om het perfecte programma voor jouw groep samen te stellen. Voor het echte maatwerk gaan we graag met je in gesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie. Laat je gegevens achter via ons contactformulier en we gaan voor je aan de slag.

 

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?