Paardencoaching

Paarden Coaching

Paardencoaching geeft je groep stof tot nadenken. Wil je een extra doel bereiken met je teamuitje, dan is een paardencoach sessie een geschikte activiteit. Trek je collega's even uit de conform zone, want wie daar binnen blijft dut in. Met simpele opdrachten spiegel je je eigen karakter aan de paarden. Zij gaan echt niet harder lopen omdat jij zegt. Je moet het echt willen.

Wat mag je verwachten?

Vooraf wordt besproken met welk doel jullie willen starten. In kleine groepjes wordt een sessie ingepland, zodat iedereen voldoende tijd heeft voor een individuele opdracht. Tussendoor vindt een evaluatie plaats van voltooide opdrachten. Jullie sluiten af met een groepsopdracht. Gaat het lukken op de juiste manier in de groep te communiceren?

Voor wie?

Deze activiteit is vanaf 2 tot 10 personen te boeken voor personeel, relaties, familie en vrienden. Er zijn verschillende mogelijkheden qua invulling en opdrachten. Deze activiteit is uit te breiden met eten, drinken en andere activiteiten. Wees gewaarschuwd, het is leuk en leerzaam.

Om meer dan aan je wen te voldoen gaan we graag met je in gesprek. Vraag meer informatie aan of 'kom een bakkie doen' en we bespreken samen de leukste ideeën.

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?