Zeskamp

Zeskamp

Wij organiseren graag een sportieve dag voor jullie team, afdeling of het hele bedrijf. Je kan denken aan een complete sportdag. Maar ook een zeskamp of survivals op maat past in het programma. We overleggen graag om het perfecte evenement te organiseren. Kies verschillende onderdelen om het juiste doel te bereiken.

 

Welke onderdelen?

De kracht van zeskamp is de variatie in onderdelen. Bij elk onderdeel zal een andere collega schitteren. Rennen, denken, samenwerken, behendigheid, kracht en humor. Er kan ook gekozen worden uit onderdelen zoals voetbal, handbal, tennis, etc. Maar ook activiteiten en onderdelen als boogschieten, hersenkrakers, teamspellen kunnen de dag compleet maken. We vullen het programma aan met eten en drinken. En wellicht past entertainment als livemuziek of een vermakelijke quiz ook goed bij jullie bedrijfsuitje.

Combinaties: Barbecue – livemuziek – topsport wedstrijd bezoeken

Zeskamp als onderdeel van je bedrijfsuitje

 

Combinatie tips

Pub Quiz

Borrel

Braadslee barbecue

Live muziek

Catering

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?