Workshop Pizza

Leer alles over zelf pizza bereiden tijdens deze workshop
Heerlijke gerechten leren bereiden op de Big Green Egg
Workshops zijn te volgen bij De Braadslee

 

 

Workshop pizza/flammkuchen

Op zoek naar een nieuwe activiteit voor je bedrijfsuitje? Workshop Big green egg pizza/flammkuchen is leren en eten tegelijk. Samen gezellig met je collega's bezig zijn en nieuwe technieken leren. Wie wil dit nou niet tijdens je bedrijfsuitje?

 

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze workshop leer je hoe een Big Green Egg werkt. Na een duidelijke uitleg over het startklaar maken van de barbecue, het aansteken en de temperatuurbeheersing. Gaan we de bereiding van de pizza / flammkuchen bespreken. Vervolgens brengen we het geleerde in de praktijk en worden de Big Green Eggs aangestoken. Het is nu aan jullie. Zodra de juiste temperaturen zijn bereikt, gaan we de pizza’s of flammkuchen bakken en natuurlijk proeven onder het genot van een drankje. Deze workshop zou als lunch of lichte avondmaaltijd kunnen dienen.

Combinaties: Midgetgolf- Virto tour - Bakkie fietsen

Voor wie?

Deze activiteit is vanaf 10 personen te boeken voor personeel, relaties, familie, vrienden of sportverenigingen. Wees gewaarschuwd, het is leuk en je steekt er ook nog iets van op. De keuken op de Braadslee is mobiel. Hierdoor zijn alle workshops van de Braadslee op willekeurige locaties in te plannen. Denk hierbij ook aan jullie eigen terrein.

Om meer dan aan je wens te voldoen, gaan we graag met je in gesprek. Vraag meer informatie aan of 'kom een bakkie doen' en we bespreken samen de leukste ideeën. 

Combinaties: Virto – pub Quiz - Sonnehoeck

 

Arrangement 1

Ontvangst met drankje

Workshop Pizza

Borrel

 

 

 

 

 

 

Combinatie tips

Muziek Quiz

Bakkie Fietsen

Rondleiding Sonnehoeck

Midgetgolf

Virto tour

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?