Braadslee Big Green Egg roken

De Braadslee komt op elke locatie voor je koken
Leren roken op een Big Green Egg
Voor elke locatie is de Braadslee geschikt
Workshops zijn te volgen bij De Braadslee

 

Workshop Big Green Egg roken

Op zoek naar een nieuwe activiteit voor je personeelsuitje? Workshop Big green egg roken is leren en nieuwe smaken ontdekken. Samen gezellig met je collega's bezig zijn en nieuwe technieken leren. Wie wil dit nou niet tijdens je bedrijfsuitje?

Tijdens deze workshop leer je hoe een Big Green Egg werkt. Na een duidelijke uitleg over het startklaar maken van de barbecue, het aansteken en de temperatuurbeheersing. Gaan we de te roken ingrediënten bespreken. Vervolgens brengen we het geleerde in de praktijk en worden de Big Green Eggs aangestoken. Het is nu aan jullie. Daarna gaan we verschillende producten roken en natuurlijk proeven.

 

Wat mag je verwachten?

Deze workshop is geen maaltijd.  Het bevat voor iedereen wel wat hapjes om te proeven met een glaasje om de hapjes te begeleiden. De keuken op de Braadslee is mobiel. Hierdoor zijn alle workshops van de Braadslee op willekeurige locaties in te plannen. Denk hierbij ook aan jullie eigen terrein.

Combinaties: Pub Quiz - bloemschikken - Hoogte Parcours

Voor wie?

Deze activiteit is vanaf 20 personen te boeken voor personeel, relaties, familie, vrienden of sportverenigingen. Wees gewaarschuwd, het is leuk en je steekt er ook nog iets van op.

Om meer dan aan je wens te voldoen, gaan we graag met je in gesprek. Vraag meer informatie aan of 'kom een bakkie doen' en we bespreken samen de leukste ideeën. 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?