Virto door de polder

Virto is te gek!

Virto door de polder

Virto is een elektrische driewieler waarop iedereen vanaf 16 jaar zo wegrijdt. Als je weet waar gas, rem en achteruit op je Virto te vinden is, kan de pret beginnen. Je staat relaxed op je Virto, zonder enige inspanning geniet je van een mooi uitzicht in de polder.

Vanaf 10 personen leidt een gids je langs de mooiste plekken van ‘t Westland of Midden-Delfland. Gewoon lekker toeren of in combinatie met uitleg van de gids over bijzondere plekken. De route brengt je langs een theetuin of kaasboerderij. Wil je op de culturele tour, dan gaan we langs het Westlands museum, Sonnehoeck of beelden museum. Is er een dorp of plek in de buurt die jij graag wil zien, dan toeren we daar doorheen. In overleg stellen we een mooie route samen.

Combinaties: pubquiz - diner Jachthaven - Sonnehoeck

Staand rijden is uniek

 

Combinatie tips

Pub Quiz

Varen

Workshop Big Green Egg

Midgetgolf

High tea

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?