Vergaderen

Vrijblijvende offerte

Vergaderen

Een dag of dagdeel vergaderen in de polder, in plaats van de reguliere heisessie? Dit wordt bij Beleef Kwinstheul een inspirerende, energieke en effectieve bijeenkomst. Een actieve break geeft het volgende vergadermoment de boost die jullie nodig hebben.

Er zijn verschillende locaties waar een volledig verzorgde vergadering kan worden geregeld.
- Boerderij Dichtbij
- Sportcomplex Quintus
- Westlands museum

 

Locatie

Boerderij Dichtbij biedt voor zakelijke bijeenkomsten de ideale omgeving. De boerderij beschikt  over een sfeervolle vergaderruimte.  Deze is voorzien van een vaste beamer met scherm, Wi-Fi, airco, tv met internet en een flipoverstandaard. De sporthal kan omgetoverd voor een evenementen of presentatie voor grote groepen. Bij een meerdaagse sessie of bezoekers met lange reistijden bieden we zelfs de mogelijkheid tot overnachten.

Sportcomplex Quintus beschikt over een moderne ruimte met veel daglicht. Het complex is voorzien van voldoende parkeerplek en faciliteiten. Er is een vaste beamer met scherm, WiFi en tv. Beide sporthallen kunnen worden omgebouwd voor evenementen of presentaties voor grote groepen.

Westlands museum is een inspirerende locatie voor bijeenkomsten en vergaderingen. Ook deze locatie heeft alle faciliteiten zoals beamer met scherm, WiFi en flip-over. Een schitterende break is natuurlijk een rondleiding in het museum en de historische tuin.

Break

Maak je vergadering nog effectiever door een break met binnen of buiten activiteiten. Om de dag compleet te maken verzorgen we catering zoals lunch, diner, drankjes, hapjes of een geheel verzorgde barbecue. Kortom, een dag weg van kantoor om terug te keren met creatieve plannen, doelstellingen en de energie om deze vervolgens ook effectief uit te voeren.

Boeken of offerte aanvragen?

 

Arrangement 1

Ontvangst met koffie/thee

Vergader arrangement

Lunch

 

 

 

 

 

 

Combinatie tips

Pub Quiz

Schapen hoeden

Hoogte Parcours

Boerengolf

Oud Hollandse spellen

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?