Topsport kijken

Topsport kijken

Ook zo’n fan van (studio) sport? Wel sportief maar liever niet actief? Die combinatie kunnen we aanbieden in de vorm van topsport kijken. Zowel de dames als heren van handbalvereniging Quintus spelen op het hoogste niveau van Nederland. De dames spelen eredivisie en de heren zijn in 2016 gepromoveerd naar de Beneliga, een competitie samen met België.

Wat kan je verwachten? We ontvangen jullie in een skybox met een drankje. Voor wie handbal onbekend of misschien zelfs onbemind is, geven we graag meer uitleg over de spelregels om de beleving te vergroten. Menig toeschouwer is tijdens de wedstrijd al zo bevangen door het dynamische spel, dat er enthousiast wordt aangemoedigd. Na de wedstrijd is er een mogelijkheid kennis te maken met het thuisspelende team. Een echte 'meet & greet'.

Een topsport wedstrijd kijken als bedrijfsuitje kunnen we ook aanbieden als volwaardig programma. We hebben vergader arrangementen. Je kan eerst zelf een handbal clinic volgen en daarna het echte werk bekijken. We kunnen voor je gasten een heerlijk buffet verzorgen. Om nog meer gezelligheid te creëren kunnen we zelfs livemuziek regelen. Alles is mogelijk.

Combinaties: Westlands museum – Bakkie Fietsen - Braadslee workshop

 

Combinatie tips

Pub Quiz

Handbal clinic

Workshop Big Green Egg

Jeu de Boules

Vergaderen

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?