Sportquiz

Sportquiz

Heb je sportieve collega’s of gaat de actie niet verder dan studio Sport? Daag je collega's dan uit met een sportquiz. Een vermakelijke quiz vormt de perfecte invulling van je feest of groepsactiviteit. Het zorgt namelijk voor een ideale combinatie van gezelligheid en onderlinge competitie. Een quiz kan zelfs op elke gewenste locatie worden georganiseerd, waardoor het te combineren is met andere activiteiten.

Deze quiz is er natuurlijk speciaal voor de echte sportliefhebbers. Ben jij ook zo benieuwd hoeveel je collega’s echt van sport weten? Welke voetballer werd er vorig jaar topscorer van de Eredivisie? Uit hoeveel personen bestaat een korfbalteam? En hoeveel rode ballen worden er gebruikt bij een potje snooker? Bij deze quiz komen vragen over allerlei verschillende sporten aan de orde. Een echte aanrader voor de sportliefhebbers die de kennis willen testen en bereid zijn om de strijd met elkaar aan te gaan.

Combinaties: Virto – top sport kijken – hoogte parcours

 

 

Arrangement 2

Ontvangst met koffie/thee en gebak

Bakkie Fietsen Tour

Producten van tuinder 5st

Rondleiding Sonnehoeck

 

 

 

 

 

 

Arrangement 3

Ontvangst met koffie/thee en gebak

Bakkie Fietsen Tour

Producten van tuinder 3st

Rondleiding Sonnehoeck

Bakkie Westland

 

 

 

 

Combinatie tips

Pub Quiz

Varen

Workshop Big Green Egg

Midgetgolf

High tea

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?