Rondje Westland Sonnehoek

Rondje Westland Sonnehoeck

Ervaar met je collega's de historie en cultuur van het Westland. Met een echte schuit zoals ze vroeger gebruikte om naar de veiling te varen, gaan jullie door de Westlandse wateren. Een heerlijk rustigere rondje door de polder en/of enkele Westlandse dorpen. Aan jou de keus waar in het programma je de rondleiding op Sonnehoeck en het varen wil plannen.

Sonnehoeck is de enige kwekerij in Nederland en wellicht zelfs in Europa met de status van rijksmonument. In deze druiventuin is vrijwel de gehele geschiedenis van de Westlandse druiventeelt vertegenwoordigd. Het is een levend en bloeiend productiebedrijf. De tijd op Sonnehoeck lijkt al ruim honderd jaar stil te staan. Het is fantastisch dit historische gevoel te verleggen naar het water.

Combinaties: lunch aan boort – diner in de Jachthaven – pub quiz

 

 

Arrangement 2

Ontvangst met koffie/thee en gebak

Bakkie Fietsen Tour

Producten van tuinder 5st

Rondleiding Sonnehoeck

 

 

 

 

 

 

Arrangement 3

Ontvangst met koffie/thee en gebak

Bakkie Fietsen Tour

Producten van tuinder 3st

Rondleiding Sonnehoeck

Bakkie Westland

 

 

 

 

Combinatie tips

Pub Quiz

Varen

Workshop Big Green Egg

Midgetgolf

High tea

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?