Quiz op maat

Quiz op maat

Een vermakelijke quiz vormt de perfecte invulling van je feest of groepsactiviteit. Het zorgt namelijk voor een ideale combinatie van gezelligheid en onderlinge competitie. Een quiz op maat kan zelfs op elke gewenste locatie worden georganiseerd, waardoor het te combineren is met andere activiteiten.

Naast de standaardpakketten kunnen wij al jouw specifieke wensen verwerken in een op maat gemaakte quiz. Bijvoorbeeld voor die speciale gelegenheid van een jubileum of opening. We denken graag met je mee en zorgen dat er ook na afloop nog lang over de quiz zal worden nagepraat.

 

Activiteit speciaal voor jullie

Bij de Quiz op maat krijg je een quiz voorgeschoteld die speciaal op jullie gezelschap en op jullie wensen is afgestemd. Zijn er bepaalde onderwerpen die je graag aan bod wil laten komen in de quiz? Geen probleem, komt voor elkaar! Ook kunnen er in overleg enkele persoonlijke vragen aan de quiz worden toegevoegd die specifiek betrekking hebben op jullie groep. Zo ontstaat een quiz die écht voor jullie is gemaakt en waar nog lang over zal worden nagepraat.

Combinaties: Braadslee -  Virto - bloemschikken

 

 

Arrangement 1

Ontvangst met drankje

Diverse quiz rondes

Hapjes

 

 

 

 

 

 

Combinatie tips

Virto tour

Varen

Workshops

Bakkie Fietsen

High tea

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?