Pubquiz

Pub Quiz

Voor welke groep mensen je ook op zoek bent naar een originele activiteit, met een pubquiz zit je altijd goed. Deze vermakelijke quiz vormt de perfecte invulling van je feest of groepsactiviteit. Het zorgt namelijk voor een ideale combinatie van gezelligheid en onderlinge competitie.

Een pubquiz is eigenlijk de 'standaard quizvorm'. Zo'n quiz bestaat uit acht ronden in totaal met allerlei vragen over uiteenlopende onderwerpen zoals sport, muziek, film, aardrijkskunde en geschiedenis. Bij deze quiz hoort een plaatjesronde en een muziekronde. Door de verscheidenheid aan vragen is de quiz voor een breed publiek zowel uitdagend als herkenbaar. Ideaal als je op zoek bent naar een gezellige en betaalbare activiteit met een leuke groep mensen. Een quiz kan zelfs op elke gewenste locatie worden georganiseerd, waardoor het te combineren is met andere activiteiten.

 

Activiteit voor iedereen

Wat was de eerste nummer 1 hit van Marco Borsato in Nederland? Wanneer werd Feyenoord voor het laatst landskampioen? En welke sterkedrank gaat er in een Irish coffee? Zomaar wat vragen die langs zouden kunnen komen in de pubquiz. Er wordt in teamverband gespeeld. Zo ontstaat een gezellige sfeer, maar ook een leuke onderlinge strijd. Vanwege de grote diversiteit aan vragen is dit een hele toegankelijke én uitdagende activiteit voor iedereen.

Combinaties: walking diner – Bakkie Fietsen - varen

 

 

Arrangement 1

Ontvangst met borrel

Quiz uitleg

Pupquiz

Bittergarnituur

 

 

 

 

 

 

Arrangement 2

Ontvangst met bubbels

Quiz uitleg

Pupquiz

Walking dinner

 

 

 

 

 

 

Combinatie tips

Virto tour

Varen

Workshops

Midgetgolf

High tea

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?