Muziekquiz

Muziek quiz

Deze activiteit is voor elk gezelschap een schot in de roos. Of je met collega's, vrienden, familie of een andere groep mensen bent, met een muziekquiz zit je altijd goed. Boek als aanvulling of afsluiting van je personeelsuitje. Of kies er voor de Quiz Brothers uit te nodigen bij jullie op het bedrijf. Een vermakelijke quiz vormt de perfecte invulling van je feest of groepsactiviteit. Het zorgt namelijk voor een ideale combinatie van gezelligheid en onderlinge competitie.

 

 

Welke vragen?

Een muziekquiz is er natuurlijk speciaal voor de echte muziekliefhebbers. Zo'n quiz bestaat naast open vragen uiteraard voor een groot deel uit muziekfragmenten. Er kan voor een gevarieerde muziekquiz gekozen worden of voor een quiz gericht op een bepaald genre of een specifieke periode. Welke artiest of band had de meeste noteringen in de vorige editie van de Top 2000? Wie schreef de muziek voor de musical Tarzan? Hoe vaak heeft Nederland het eurovisiesongfestival gewonnen? Dit soort vragen kun je allemaal verwachten bij de muziekquiz. Een echte aanrader voor liefhebbers van muziek die niet bang zijn voor een uitdaging.

Een quiz kan zelfs op elke gewenste locatie worden georganiseerd, waardoor het te combineren is met andere activiteiten. Wil je weten of dit in jullie programma past? Vraag meer informatie aan en je weet het meteen.

Combinaties: Hoogte parcours – varen – midgetgolf

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?