Midgetgolf

Midgetgolf

Tijdens de familiedag of het personeelsuitje De 15-holes midgetgolf baan is geheel aangelegd in oud-Westlandse stijl; compleet met een veilingschuit, een warenhuisje en andere typische Westlandse tuinbouwhindernissen. De banen zijn allemaal voorzien van kunstgras en rondom bestrating dus ook bij (of net na) regenachtig weer kan er gewoon nog gespeeld worden. Midgetgolf is een ontspannen bezigheid met volop plezier voor jong en oud.

 

Voor wie?

Wie denkt dat dit alleen leuk voor kinderen is heeft het mis? Deze activiteit is een gezellige break tijdens het varen, fietsen of Virto rijden. Wie van je collega’s slaat het balletje met de minste slagen in de hole? Een spel ronde duurt ongeveer 1 à 1,5 uur. Wanneer bij jullie gezelschap ook kinderen aanwezig zijn, is de speeltuin en de trampolines bij de prijs inbegrepen. Voor iedereen staat er ook  een consumptie klaar.

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?