Braadslee lunchworkshop

Eten en leren samen ondergebracht in een lunch workshop
Heerlijke gerechten leren bereiden op de Big Green Egg
Tijdens de lunchworkshop leer je alles van de Big Green Egg
Workshops zijn te volgen bij De Braadslee

 

Braadslee lunchworkshop

Op zoek naar een nieuwe activiteit voor je personeelsuitje? Lunchworkshop is leren en eten tegelijk. Samen gezellig met je collega's bezig zijn, nieuwe technieken leren en ook nog lekker eten. Wie wil dit nou niet tijdens je bedrijfsuitje?

 

 

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze workshop leer je over de werking van de big green egg. Na een duidelijke uitleg over het startklaar maken van de barbecue, het aansteken en de temperatuurbeheersing, gaan jullie zelf broodjes afbakken. We gaan vlees grillen op de big green egg. In overleg stellen we de gerechten voor de lunch samen, zodat er altijd maatwerk geleverd wordt. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om wraps te vullen met zelf gegrilde groentes en vis of vlees in plaats van broodjes. Tijdens het nuttigen van de zelfgemaakte lunch is er ook iets te drinken.

 

Voor wie?

Deze activiteit is vanaf 20 personen te boeken voor personeel, relaties, familie, vrienden of sportverenigingen. Wees gewaarschuwd, het is leuk en je steekt er ook nog iets van op. De keuken op de Braadslee is mobiel. Hierdoor zijn alle workshops van de Braadslee op willekeurige locaties in te plannen. Denk hierbij ook aan jullie eigen terrein.

Om meer dan aan je wens te voldoen, gaan we graag met je in gesprek. Vraag meer informatie aan of 'kom een bakkie doen' en we bespreken samen de leukste ideeën. 

Combinaties: Virto – pub Quiz - Sonnehoeck

 

Arrangement 2

Ontvangst met koffie/thee en gebak

Bakkie Fietsen Tour

Producten van tuinder 5st

Rondleiding Sonnehoeck

 

 

 

 

 

 

Combinatie tips

 Quiz op maat

Beach volleybal

Bloemschikken

Midgetgolf

Diner

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?