Live muziek

Live muziek

Organiseer je dit jaar een bedrijfsfeest voor je personeel of wil je live muziek tijdens de borrel, barbecue of op een Westlandse schuit? Boek dan een akoestisch duo, DJ of een coverband. Zelfs met een beperkt budget kunnen we swingend entertainment regelen.

 

Komfort&Joy

Dit duo bestaat sinds september 2015. Het repertoire is zeer divers en derhalve geschikt voor elke gelegenheid. Van Anouk en Lady Gaga tot de opera Carmen. Het eerste gezamenlijke optreden was in de musical De Man van La Mancha. Het hoogtepunt van dit duo is toch wel het optreden in het Concertgebouw in Amsterdam. In die prachtige concertzaal speelden en zongen zij de hoofdrollen in de opera Die Dreigroschenoper.

DJ

Wanneer je voor een avondvullend repertoire wil gaan kan je ook voor een DJ kiezen. Welke muziek wil je horen? Wat is het budget? Welke leeftijd hebben de bezoekers? Voor elke keuze is een DJ te regelen. U vraagt, wij draaien!

Spint

Spint is een eigentijdse (lees eigenwijze) blues/rockband met covers en eigen werk. De band bestaat uit een lead-zanger en -zangeres. Een backing vocalist die mondharmonica speelt. De vier overige heren zijn verantwoordelijk voor drum, bas, toetsen en gitaar.  Het repertoire wordt gesierd door sfeervolle pop covers en ruige Engelse rock. Maar ook verrassende vertalingen en muziek van eigen bodem geven de setlist variatie.

 

Combinatie: walking diner – pub quiz - varen

 

 

Combinatie tips

Pub Quiz

Cocktails

Casino avond

Muziek quiz

Catering

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?