Kano

Kano

Een klassieker onder de water uitjes is toch wel het kanovaren. Ontdek het Westland en Midden-Delfland eens vanaf het water en laat je verrassen door de fantastische omgeving. Huur een stabiele één- of tweepersoons kajaks of een Canadese kano voor je collega’s, familie of vriendenuitje.

In de Canadese versie is ruimte voor 2 of 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. Daarnaast is er in deze boot meer ruimte voor bagage. Zwemvesten zijn aanwezig, evenals diverse mooie routes van verschillende afstanden. Op zoek naar iets meer actie tijdens je uitje? Dan organiseren we een race of behendigheidsparcours voor jullie. Dat wordt lachen, gieren en brullen van plezier. Wie denk jij dat er met een nat pak naar huis gaat?

Combinaties: Bakkie Fietsen – Virto - Midgetgolf

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?