Hoogte parcours

Hoogte parcours

Zoek je een uitje met als doel plezier maken of het verbeteren van de samenwerking? Of misschien zoek je het wat hoger op? Wij hebben een activiteit waarmee we het personeelsuitje naar een hoger niveau tillen. Jullie gaan het hoogte parcours in.

Gegarandeerd goed voor spanning en plezier. Oversteken maken op een beleving van ongeveer 10 meter hoog. Je voeten staan op 8 meter. Alles die je op je eigen niveau. Geen enkele oversteek is hetzelfde, ze zijn allemaal uitdagend. Naast het rondje lopen zullen we nog een activiteit doen op het hoogte parcours. Dit kan zijn: Prussik klimmen of Swingshot. Wat is dat? Dat wordt je niet alleen duidelijk na deze activiteit. Maar jij kan ook!

Je leert het allemaal tijdens deze 2 uur durende workshop. Nieuwsgierig geworden? Vraag een offerte aan. Bel of mail voor meer informatie 

 

Combinaties: beachvolley- of handbal – Varen – Virto

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?