Groenten kistje timmeren

Vacature
Interactief tijdens je museum tour
Kinderfeestje vieren?
Je tijd gaat nu in!

Groentekistje timmeren

Het Westland heeft internationale bekendheid gekregen als wereldcentrum voor de glastuinbouw. Bekend om zijn prachtige groenten, fruit en bloemen. Je brengt een bezoek aan het Westlands Museum met permanente en tijdelijke tentoonstellingen. Laat je verrassen tijdens de rondleiding alwaar je de historie van de streek door tekst en beeld uitgelegd krijgt.

 

 

Beleef de historie

Nu is je kans zelf de historie te beleven. Samen met je collega's of familie ga je een echt Westlands groentekistje maken. Houtmateriaal en gereedschap ligt voor je klaar. Met een eenvoudige werktekening maak je je eigen groenten kistje. Een beleving op zich en gezellig met collega's, vrienden of familie.

 

Trots op je zelf gemaakte kistje?

Zonder inhoud is zo’n kistje misschien wat kaal. Dus wat dacht je ervan om nog een activiteit te beleven? Op de historische veilingklok kan je groente en fruit kopen. Zo is je kistje en dagje uit compleet. Dáár kan je mee thuis komen.

 

Combinatie tips

Bakkie Fietsen

Lunch

Workshop Big Green Egg

Virto tour

High tea

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?