Fluistersloep

Fluistersloep

Ontspan, geniet en onthaast. Een fluistersloep is slow-fun! Met alle collega's het water op of verdeeld in kleinere groepjes. Varen door het Westland blijft een favoriete activiteit. Wij hebben stille, milieuvriendelijke, elektro-sloepen in de verhuur. Dit heeft twee grote voordelen; allereerst is het milieuvriendelijk (geen stinkende walm om je heen) en bovendien vaart het comfortabel, want het is fluisterstil en als schipper kun je achter je stuur nog steeds gezellig meepraten met de mensen voor je. Zo wordt het nuttige met het aangename gecombineerd.

 

Voor wie en waarheen?

Met een electroboot kunt u met maximaal 6 of 8 personen genieten van de prachtige omgeving. Tochten zijn mogelijk door het weide poldergebied van Midden-Delfland of het Westland. Maar ook een tocht naar (en zelfs door de grachten van) Delft is mogelijk. Van de diverse tochten zijn duidelijke routekaarten beschikbaar.

De boten zijn eenvoudig te bedienen en een vaarbewijs is niet nodig. De boten zijn ook per hele dag te huur en hebben voldoende energie (accu-capaciteit) en comfort (kussens, stuurtje) voor een hele dag vaarplezier. Onze boten hebben een maximale snelheid van zo'n zes à zeven kilometer per uur; dit is ook de maximale toegestane snelheid in het gebied.

Combinaties: Boerengolf – Sonnehoeck - Jachthaven

 

 

 

Arrangement 1

Ontvangst met koffie/thee

Fluistersloep varen

Borrel

 

 

 

 

 

 

Combinatie tips

Pub Quiz

Virto tour

Workshop Big Green Egg

Rondleiding Sonnehoeck

Bakkie Fietsen

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?