Djembe workshop

Djembe workshop

Ben je op zoek naar een activiteit waarbij iedereen meedoet? Misschien maak je de keuze voor een teambuilding onderdeel. Dan is de djembe workshop een schot in de roos. Samen met je collega's drum technieken leren en spelen. De ultieme activiteit voor een teamuitje of teambuilding doeleinden. 

 

Doelgroep

De workshop djembe van 2SUR5 bestaat inmiddels al 10 jaar. Groepen docenten, kinderen, families, collega's en managementteams hebben al fantastische resultaten bereikt. Van jong tot minder jong heeft men hier met veel plezier aan mee gedaan. Wat is het doel van een 2SUR5 drumworkshop? Om uiteindelijk na wat oefening een zeer ritmisch muziekstukje  te kunnen uitvoeren. Volledig met een intro, kern en slotstuk. Je leert verschillende ritmes. Speelt samen dezelfde, maar ook verschillende ritmische stukken door elkaar heen. Wie van je collega's ontpopt zich tot een ritmisch wonder? 

 

 

Past dit in jullie programma?

Wij horen graag of we djembe voor jullie op het programma kunnen zetten.  We nodigen je daarom uit voor een heerlijke kop koffie en gooien alle goeie ideeën op tafel. Bel of mail voor meer informatie of een afspraak 06 33101257 info@beleefkwintsheul.nl

Combinaties: Boerengolf – hoogte parcours – Bakkie Fietsen

 

Combinatie tips

Pub Quiz

Westlands museum

Workshops

Midgetgolf

High tea

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

 

Opnieuw kiezen?