Diner

Diner

Na een mooie dag op stap met je collega’s, familie of vrienden, is het nu de beurt aan de innerlijke mens. We zullen je op je wenken bedienen met een heerlijk diner.

'Heulse oogst'

Voor het diner Heulse Oogst worden speciale inkopen gedaan. Niet uit het buitenland, maar lekker dichtbij uit Kwintsheul. Voor onze gerechten wordt namelijk zoveel mogelijk gebruik gemaakt van producten uit de Heulse kassen. Bijvoorbeeld de Komkommers van Fa. Zwinkels, tomaten van Bakker Westland en paprika's van Michel Zuiderwijk. Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Combinaties: Varen – pub quiz - bloemschikken

'van de kaart'

Kies je favoriet van de kaart. Start met het heerlijk brood vooraf, gepresenteerd op een mini-pallet. Ga je voor een klassieker zoals spareribs of varkenshaas saté, of kies je een mega Westlandse hamburger.  Smakelijk zal het in iedere geval zijn. Geniet ervan.

Combinaties: Varen – Sonnehoeck – Bakkie Fietsen

 

Arrangement 1

Ontvangst met drankje

Diner a la carte

Pub quiz 

Borrel

 

 

 

 

 

 

 

Combinatie tips

Muziek quiz

Casino avond

Cabaret

Live muziek

Sport quiz

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?