Catering

Catering

Vergeet de catering niet tijdens je personeelsuitje. Eten en drinken is een belangrijk onderdeel tijdens de dag. Collega's krijgen de kans even bij te komen. Aan jou de keus wanneer en waarmee je ze wil laten pauzeren. We serveren heerlijke koffie met een gebakje of een uitgebreid diner. We regelen lunchpakketten als je gaat varen of voor de fiets- of step tocht. Uitgebreide lunch of barbecue buffet op een locatie naar keuze. Borrelen met hapjes. Alles is mogelijk.

 

Catering +

Je kan ook een stap verder gaan. Hoe leuk is het om je collega’s of vrienden te verrassen met een Big Green Egg lunch ergens in de polder? Deze foodtruck komt zelfs bij jullie op kantoor of een andere locatie als aanvulling op je personeelsuitje.

Bij de Braadslee lunch kan je kiezen voor een broodjes of uit wraps gevuld met verse groentes, vis of vlees. Huisgegrilde rosbief, zelfgemaakte eiersalade en huisgerookte kip behoren ook tot de mogelijkheden. Een drankje en een stukje fruit maken de lunch compleet. Alles kan in een grote verzamel-verpakking geleverd worden of in één persoons verpakking. Tegen meerprijs kan ook een biologische lunch worden samengesteld. Hierbij worden regionale, biologische producten rechtstreeks van de producent gebruikt.

 

Past dit in jullie programma?

Loopt het water al in de mond? Wij horen graag wat we voor jullie op de menukaart kunnen zetten.  We nodigen je graag uit voor een heerlijke kop koffie en gooien alle goeie ideeën op tafel. Bel of mail voor meer informatie of een afspraak 06 33101257 info@beleefkwintsheul.nl

Combinaties: De Braadslee – Jachthaven –

 

Combinatie tips

Hoogte Parcours

Schapen hoeden

Workshop Big Green Egg

Midgetgolf

Virto tour

  

 

  

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?