Boerengolf

Boerengolf

Boerengolf wordt steeds populairder tijdens personeelsuitjes. Heerlijk in beweging in de buitenlucht. Geen GVB of speciale technieken nodig. Met een beetje gezond verstand, raak ook jij de juiste bal.

 

Hoe werkt het?

De bedoeling is om in zo weinig mogelijk slagen de bal in de holes te putten. Met een club, in dit geval een klomp aan een houten steel en een gekleurde bal, probeer je te putten. Je loopt een route door het weiland, op zoek naar de juiste plek voor jouw hole in one. De holes zijn gemarkeerd met genummerde vlaggen. Koeien, planten of een boerenkar vormen obstakels waarop de behendigheid en de slimheid van elke speler in het team worden getest. Boerengolf kan worden gespeeld door jong en oud en is daarom het perfecte bedrijfs- en familie uitje.

Combinaties: Virto tour – hoogte parcours -  jeu de boules

 

Arrangement 1

Ontvangst met koffie/thee en gebak

Boerengolf

Jeu de Boules

 

 

 

 

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?