Beach handbal

Beach handbal

Bij een sportief dagje uit denk je misschien niet meteen aan beach handbal. Verras daarom jouw collega’s of vrienden met deze sportieve activiteit.

Beach handbal wordt op dezelfde manier gespeeld als de versie die we op de verharde of indoor velden zien, maar dan met je bloten voeten in het zand. Duiken naar de bal en landen met je neus in het zand. Speel samen met, maar ook tegen je collega’s voor een gezonde spannende strijd. We starten met een korte uitleg over de regels en het samenstellen van de teams. Dan kan de wedstrijd beginnen.

Bij slecht weer kunnen de teams de strijd naar de sporthal verplaatsen. Alwaar ook andere sporten mogelijk zijn. Beleef nu het leukste sportieve bedrijfsuitje samen met je collega's.

 

Arrangement 1

Ontvangst met koffie/thee en gebak

Beach handbal

Lunch

 

 

 

 

 

 

Arrangement 2

Lunch

Beach handbal

Borrel

Barbecue

 

 

 

 

 

 

Arrangement 3

Beach handbal

Virto rijden

Borrel

Barbecue

Pubquiz

 

 

 

 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?