Barbecue

Barbecue

Een gezellig bedrijfsuitje of familiedag sluit je af met een volledig verzorgde barbecue. Samen barbecueën is samen genieten en napraten over jullie mooie dag.

Wat bevat een volledig verzorgde BBQ op locatie? Inbegrepen zijn 5 soorten vlees, sauzen en salades, stokbrood kruidenboter, borden en bestek en natuurlijk de barbecue. Je kan ook upgraden naar meer of luxer vlees, vis, vegetarisch of Halal. Voor de echte levensgenieter zorgt een kok voor het tijdig draaien van jouw vlees. 

Bijzondere barbecue?

Zijn er veel Bourgondiërs in de groep die een mooi stuk vlees kunnen waarderen? Kies dan voor een bbq van de Big Green Egg. Een smaaksensatie ten top. Dit is barbecuen op niveau. Keuze uit lekker eten, maar ook een workshop of share 'n Egg. 

Slecht weer en toch gezellig eten? Boek dan een volledig verzorgd gourmetpakket. Diverse soorten vlees, sauzen, aardappel, groenten, salades, fruit, stokbrood, kruidenboter, borden en bestek en gourmetstel. Hierbij is het ook mogelijk te kiezen voor luxer vlees, vis, vegetarisch of Halal.

Past dit in jullie programma?

Om volledig aan je wens te voldoen, bieden we de mogelijkheid van een groepsactiviteit op maat. Vraag meer informatie aan of 'kom een bakkie doen' en we bespreken samen de leukste ideeën.

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

 

Opnieuw kiezen?