Bakkie Fietsen

Bakkie Fietsen
Bakkie Fietsen Boutkan
Westland Bakkie Fietsen
Fiets tour Bakkie fietsen 2017

Bakkie Fietsen

Bakkie Fietsen is ontstaan met de gedachte mensen kennis te laten maken met het Westland. Dit is voor iedereen die het Westland eens op een actieve manier van dichtbij wil bekijken. De beste manier is een tour langs tuinbouwbedrijven of bedrijven die een link hebben met de tuinbouw. Je krijgt uitleg door de tuinder, een rondleiding door de tuin en het eindproduct in je bakkie mee naar huis. Een geweldige groepsactiviteit met kennis en beweging.

Wat mag je verwachten?

Vooraf wordt gekozen voor een arrangement of route en bepaald hoeveel bedrijven we bezoeken. Je fietst met de groep en een gids een ronde door het Westland. Met 3 of 5 tussenstops neem je een kijkje achter de schermen en krijg je uitleg van de tuinder. Het product wat je ziet groeien, mag je na afloop meenemen in je Bakkie. Dat kunnen groenten, vruchten of bloemen en planten zijn. Na de complete tour kom je terug bij locatie Lokaal Westland.

Voor wie?

Deze activiteit is vanaf 10 personen te boeken voor personeel, relaties, familie, vrienden of sportverenigingen. Er zijn verschillende routes en rondleidingen bij tuinen mogelijk. Deze activiteit is uit te breiden met een lunch, rondleiding Sonnehoeck en een goed gevuld Bakkie Westland. Maar een quiz, borrel of heerlijk diner past ook perfect in het programma. Wees gewaarschuwd, het is leuk en je steekt er ook nog iets van op.

Om meer dan aan je wens te voldoen, gaan we graag met je in gesprek. Vraag meer informatie aan of 'kom een bakkie doen' en we bespreken samen de leukste ideeën. 

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij maken je programma op maat! Voor iedere groep ongeacht leeftijd, interesse of budget stellen we een perfecte beleving samen. Heb je al een idee of ga je er blanco in? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

06-33101257   info@BeleefKwintsheul.nl of via het contactformulier

Opnieuw kiezen?